Heisann! Velkommen til fotobloggen min, koselig at dere stikker innom!
Denne bloggen har jeg laget hovedsakelig for å legge ut bildene mine, som jeg tar på små og store turer.
Jeg er en ivrig amatørfotograf, men dette er på ingen måte profesjonelle bilder. Men jeg håper de kan glede dere alikevel.
De første bildene er tatt med et Canon EOS 300d speilreflekskamera. Sommeren 2016 gikk jeg over til Canon EOS 500d.
Legg gjerne igjen en kommentar, gøy å høre hva dere syns.

onsdag 25. desember 2013

1. juledag

Heisann, da var vi kommet til 1. juledag og den store kvelden er ferdig for i år. Det ble en kjempefin kveld i går som vi feiret hos mamma og pappa. Det var oss fire, mamma, pappa og en veldig god veninne som vi var så heldig å få med oss på feiringen.
Kvelden forløp på tradisjonellt vis i Johnsen/Halvorsen klanen, med ribbe, medisterkaker og sossier og alt som hører til. Lydnivået er som seg hør og bør i Johnsen-huset; LOUD! Selv uten min kjære bror (som hever nivået til uante høyder, som regel!) klarte vi og holde stemningen/lydnivået oppe. Pakker ble delt ut av min datter Sandra og alle var godt fornøyd med "utbyttet". Undertegnede fikk bl a kamerastativ og fire bøker om digital fotografering så dette måtte jo testes ut i dag.
Jeg tok meg derfor en tur til Skotfoss som alltid er et flott sted å ta bilder. Vet jeg har delt bilder derfra før, men man finner stadig nye motiver, vinkler og lys.

Nå er det snart klart for kalkunfilèt til middag her i huset, så da gjenstår det bare å ønske dere alle en fortsatt fin 1. juledag!

Mette

Skotfoss kirke

Slusene

Skotfoss brukIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar