Heisann! Velkommen til fotobloggen min, koselig at dere stikker innom!
Denne bloggen har jeg laget hovedsakelig for å legge ut bildene mine, som jeg tar på små og store turer.
Jeg er en ivrig amatørfotograf, men dette er på ingen måte profesjonelle bilder. Men jeg håper de kan glede dere alikevel.
De første bildene er tatt med et Canon EOS 300d speilreflekskamera. Sommeren 2016 gikk jeg over til Canon EOS 500d.
Legg gjerne igjen en kommentar, gøy å høre hva dere syns.

lørdag 7. september 2013

Lørdags-kjøretur

Heisann!
I dag har vært en dag som jeg faktisk har rukket en hel del bortsett fra kanskje det en burde gjøre.... Men det en burde gjøre (les; husarbeid) er som regel ikke like hyggelig som de tingene en faktisk av og til velger å gjøre i steden. :-)
 Så, etter at Sandra og jeg hadde kjørt gubben på jobb, gikk turen først oppover til skiens store sønn og dikter Ibsens oppvekststed på Venstøp. Her er det laget museum, men det var desverre ikke åpent i dag. Men fint er det jo og se på utsiden også med stor fin hage. Gården ligger landlig og fint en 5-6 km fra sentrum.
Deretter gikk ferden videre over mot Løvenskiold og Fossum hvor vi kom over et skilt som viste oss veien til noen gamle helleristninger i fjellet. Disse sirkelformede helleristningene er mer enn 2700 år gamle.
Videre gikk ferden videre over til Hyniveien som vi da fulgte videre oppover til Bliva som er en kjempe fin badeplass. Nå er vel badesesongen over for vår del i år, men plassen er kjempefin med elva og gresslettene på hver side. Og jammen fant vi masse saftige fine bjørnebær også.
Som en fin avslutning på dagen har vi vært på hytta til mammaen og pappaen min på Norsjø og spist vafler.

Da er det lørdagskveld og tid for tacos her i casa-Halvorsen så da gjenstår det bare å ønske dere en riktig god lørdagskveld videre!

Mette


Ibsens Venstøp
På vei mot Fossum

Helleristninger på Fossum

BlivaMmmm.. bjørnebær!


En liten stopp langs jerbanesporet på vei hjem.

2 kommentarer: