Heisann! Velkommen til fotobloggen min, koselig at dere stikker innom!
Denne bloggen har jeg laget hovedsakelig for å legge ut bildene mine, som jeg tar på små og store turer.
Jeg er en ivrig amatørfotograf, men dette er på ingen måte profesjonelle bilder. Men jeg håper de kan glede dere alikevel.
De første bildene er tatt med et Canon EOS 300d speilreflekskamera. Sommeren 2016 gikk jeg over til Canon EOS 500d.
Legg gjerne igjen en kommentar, gøy å høre hva dere syns.

lørdag 8. februar 2014

Sommerdrømmer

Hei og hopp på en lørdagskveld! Dagen i dag startet tidlig med oppvåkning til to "fnisejenter" i naborommet. Sandra hadde overnattingsbesøk og da er det tydeligvis meningen at lørdagen begynner før fuglene står opp... Hehe Neida, bare koselig det. Formen har heller ikke vært helt på topp i dag, men tok meg alikevel en kjøretur til Vestfold.
Fra "sikre" kilder skulle det nemlig være sol der mens her var det som var av sol godt gjemt bak masse tåke. Innen jeg kom meg til Larivksområdet var det nok skyet til igjen, men litt glimt av blå himmel og noen få lysglimt gjennom skyene fikk jeg da med meg. Jeg stoppet ved Hallevannet som ligger på vei fra Larvik mot Helgeroa. Deretter gikk ferden til Nevlunghavn. Her var det vinterstille både til lands og til vanns, men det var helt nydelig å kjenne sjølukta og sette seg på en (kald!) benk og drømme om sommer. Dette vesle stedet er fantastisk nydelig syns jeg, både ved fiskeutsalget på kaia, moloen, de trange gatene og sjøen.

Vel, sommeren kommer nok til slutt! I mellomtiden får vi bare holde ut med snø, slaps og forkjølelser ei stund til. Nå kryper jeg under pleddet på sofaen og pleier formen, så da får dere bare ha en strålende lørdagskveld videre.

MetteGlimt av blå himmel over Hallevannet


3 kommentarer:

  1. flotte bilder. ja sommeren kommer nok snart nok, men synes den kan komme nå egentlig

    SvarSlett
  2. Sola var oppe i nøyaktig 3 timer :o) Men du greide det fordet du, flotte bilder, selv uten sol

    SvarSlett
  3. Takk, Liss og monstermora! Fikk jo litt blått med på et par i hvertfall! hehe Og jeg syns og sommeren kan komme nå.

    SvarSlett