Heisann! Velkommen til fotobloggen min, koselig at dere stikker innom!
Denne bloggen har jeg laget hovedsakelig for å legge ut bildene mine, som jeg tar på små og store turer.
Jeg er en ivrig amatørfotograf, men dette er på ingen måte profesjonelle bilder. Men jeg håper de kan glede dere alikevel.
De første bildene er tatt med et Canon EOS 300d speilreflekskamera. Sommeren 2016 gikk jeg over til Canon EOS 500d.
Legg gjerne igjen en kommentar, gøy å høre hva dere syns.

tirsdag 26. november 2013

Kongsberg

Hallo igjen! To dagers blogging på rad midt i uka, dette var ikke helt vanlig. hehe. Det man ikke rekker i helga tar man siden.
Søndag fylte vi bilen med hele familien og satt nesa mot sølvgruvenes by, Kongsberg. Her bor min bror Vidar med sin kjære Doreen og disse hadde bedt oss oppover til et hyggelig samvær ute med kameraer i det fine været. Vidar og Doreen bor rett i nærheten av sølvgruvene, så først kjørte vi et stykke oppover til vi kom til en liten gruve vi kunne gå inn i. Spennende å se innvendig men også interessant utenfor hvor man kunne se rester etter et par små bygninger. Var nok rester etter bl a pumpehus som pumpet vann ut av gruvene etterhvert som man grov.
Videre kjørte vi så oppover til vi kom til et tjern som allerede har frosset til. Her var det stålis så både store og små fikk stolpret seg rundt på isen.
Deretter gikk vi en tur videre oppover på andresiden av tjernet men valgte å snu når vi så sola var på vei ned. Tilbake på tjernet fant Simen skøytene sine i bilen og fikk seg en runde på dem mens Vidar og jeg fikk med oss noen flere bilder. 
Litt kalde men veledig fornøyde kom vi tilbake til huset hvor det var godt å varme seg foran vedovnen mens Doreen gjorde klar til nydelig middag.
Klokka blei jammen over ni før vi endelig var hjemme i Skien igjen.

Nå nærmer det seg med stormskritt desember og da er ikke julen langt unna.

Ha en fin tirsdagskveld videre, folkens!

Mette 

Istappene var lange inni gruva! Doreen er usikker på isen....

Sandra og Doreen på glattisen
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar