Heisann! Velkommen til fotobloggen min, koselig at dere stikker innom!
Denne bloggen har jeg laget hovedsakelig for å legge ut bildene mine, som jeg tar på små og store turer.
Jeg er en ivrig amatørfotograf, men dette er på ingen måte profesjonelle bilder. Men jeg håper de kan glede dere alikevel.
De første bildene er tatt med et Canon EOS 300d speilreflekskamera. Sommeren 2016 gikk jeg over til Canon EOS 500d.
Legg gjerne igjen en kommentar, gøy å høre hva dere syns.

lørdag 30. juli 2016

Verftet og Minnehallen i Stavern

Heisann!
Stavern er jo en by jeg har lagt ut bilder fra flere ganger før. Men jeg blir lissom aldri lei dette vakre lille tettstedet som har blitt kåret til årets beste sommerby 2016 og tre eller fire år på rad før det, av reiseguiden.no
Denne gangen er bildene fra minnehallen som er reist som en pyramide på en fjelltopp med utsikt over Skagerakk. Dette er vårt nasjonale minnesmerke over norske sjøfolk i handelsflåten som omkom under første og andre verdenskrig.( se http://minnehallen.no/).
Det er også med noen bilder fra Verftet i Stavern ( Fredrikverns Verft) (les mer på www.stavernguiden.no ) hvor jeg var så heldig at solen kom frem mens himmelen fremdeles var full av mørke skyer. Dette ga et fint lys.
Vil også anbefale alle å stikke innom Krutthuset her på Verftet og se fotoustillingen til Lisbeth Felida Aabjørnsrød (FelidaFoto)  m f som varer til 7. august. Fantastiske bilder!

Da får dere bare nyte de siste dagene av juli, snart er sommeren på hell.....

Enjoy!

MetteIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar